Семейство

Персонален тест: Изберете си картинка и вижте нейното значение

Какъв човек сте според избора ви на картинка?

22.10.2014г. / 17 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: bestenglishquotes

Снимка: bestenglishquotes

Всеки има любими цветове, форми, линии. Когато ги съберем в различни конфигурации, те образуват нещо красиво и различно. Споделяме един кратък тест.

Пред вас има 9 картинки. Разгледайте ги добре и изберете една от тях. След това вижте какъв човек сте според избора ви на картинка.

 

Интроспективен

За разлика от много хора, вие сте личност, която без проблем се бори със себе си и негативните събития в живота. Не харесвате повърхностните хора. Отношенията с приятелите ви са интензивни и това ви дава една вътрешна хармония. Въпреки своята общителност, за вас не е проблем да бъдете сами за продължителни периоди от време.

Независим

Следвате свой собствен курс, който ви води към необвързан и изпълнен със свобода живот. Желанието ви за свобода често ви кара да действате обратно на очакванията на другите към вас. Обичате индивидуалността и често „плувате срещу течението“. Като цяло сте доста артистична натура.

Екстровертен

Винаги сте готови да поемете определени рискове и да бъдете силно ангажирани в замяна на работа, изпълнена с много разнообразие и интереси. Искате да имате активна роля в събитията, които се случват във вашия живот и рутината определено не ви допада. Винаги успявате да изразите себе си, особено в професионален план.

Хармоничен

Харесвате естествеността в хората и неподправената любов. Хората ви се възхищават, защото сте здраво стъпили на земята и могат да разчитат на вас, но и да се учат. Възприеман сте като топъл и добър човек, който дава сигурност.

Не харесвате баналността, затова се и разграничавате от нея. Имате свой собствен стил, не робувате на модата и сте ненатрапчиво елегантни. Предпочитате удобните и практични дрехи.

Прагматичен и самоуверен

Вие сте поели отговорността за живота си. Не разчитате на късмета, а на собствените си дела. Гледате реално на нещата от вашето ежедневие и с лекота се справяте с всяко едно от тях. Когато трябва да разрешите даден проблем, действате практично, без това да доведе до усложнения.

Изключително отговорни и дисциплинирани в работата си сте. Въпреки това никога не сте напълно удовлетворени от постигнатите резултати и полагате допълнителни усилия, за да станете още по-добри в посоката, в която се развивате.

Коментирай
Свободно време