Семейство

Празничните герои събраха повече от 2000 играчки само за два дни

Стотици родители доведоха децата си, за да оставят играчки за деца в нужда през първите дни от старта на кампанията „Следвай мечока“

09.12.2014г. / 13 24ч.
Аз жената
Празничните герои събраха повече от 2000 играчки само за два дни

През изминалия уикенд Holiday Heroes сложи начало на инициатива за събиране на играчки за децата от семействата в нужда в The Mall.

Празничните герои организират такава кампания за втора поредна Коледа, като тази година мотото е „Следвай мечока“. Именно до големия плюшен мечок, който се намира на първия етаж до ескалаторите в търговския център, всеки може да донесе и остави играчка за дете от семейство в нужда до неделя.

Само за два дни от началото на кампанията, Празничните герои събраха над 2000 играчки. Родители идваха с дечицата си, за да оставят до големия Мечо кукли, колички и много плюшени животни за малчуганите от семейства в нужда. „Така се учат от малки, че човек трябва да е добър и да помага“, коментираха усмихнатите родители, чийто деца сами бяха избрали играчките, с които да зарадват връстниците си, при които Дядо Коледа идва рядко... или никога не е идвал

Кампанията „Следвай мечока“ ще продължи до 14-ти декември, на първия етаж в The Mall София. От 18 до 20 ч. (през работните дни) и от 12 до 19 ч. (през уикендите) ще има доброволци на Holiday Heroes, които да приемат играчките. Но дори и да няма кой да приеме играчките ви – можете спокойно да ги оставите до големия плюшен Мечо.

Коментирай