Семейство

Типове хора, с които да не се обграждате през новата година

Негативно влияещи персони, които ще помрачат положителната Година на дървената овца

03.01.2015г. / 09 05ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Хората, с които общуваме ежедневно, независимо дали са ни близки или просто познати, влияят в огромна степен на живота ни. Затова ако се обграждаме с негативно влияещи персони, успехът ни може да продължи да бъде мираж.

Както се казва – нова година, нов късмет! Започнете я като разчистите списъка си с контакти и отстраните от полезрението си хора, които ще отровят щастието и успеха ви през новата година.

Кои типажи трябва да избягвате през 2015-та, за да привлечете успеха на своя страна?

„Фукнята“

Хората, които непрекъснато ви потискат емоционално с постоянното си самохвалство, трябва възможно най-бързо да бъдат премахнати от списъка с приятели, ако боравим с жаргона на социалните мрежи.

„Фукнята“ се опитва всячески да измести акцента от всички околни, изтъквайки своите качества и постижения. Такива хора ще отровят новата година за вас, затова ограничете комуникацията и отношенията си с тях.

„Простият“

Невежеството и слабата интелигентност са пречки за развитието ви. Ако се обграждате само с такива хора около себе си, няма как да очаквате развитие в личен план. За да просперирате, трябва да имате пред себе си достойни модели за подражание.

„Мързеливецът“

Мързеливците ще ви пречат да извлечете ползите от благоприятната идна година. В годината на дървената овца се очакват големи шансове за успех и просперитет, стига да не се отказваме от ентусиазма си и да заложим на упоритостта.

„Бъбривецът“

Ограничете контактите си с хора, които говорят повече, отколкото вършат нещо. Те са склонни да притъпят чувствителността ви и да ви направят фригидни за знаменателни моменти, в които трябва да действате, а не да говорите.

Свързани статии

„Постоянно депресираният“

Тези типажи имат таланта да отравят средата около себе си с негативната си нагласа и усещане за драматична безизходица. От тях лъха чувство за отчаяност от живота, което ще ви попречи да отворите хоризонтите си за нови начинания през новата година.

„Непоправимият мечтател“

Колкото и да искаме да сме позитивно настроени и вперени с поглед в бъдещето, все пак не трябва да витаем в облаците. Човек трябва да има ясна и реална преценка за себе си и позицията си в обществото, кариерата и семейството. Прекаленото мечтателство може да се окаже доста вредно.

„Невярващият“

Тоталните скептици са още по-лоши от мечтателите. Мечтателите поне имат позитивни нагласи към света и са по-склонни да привличат добра енергия към себе си, макар и илюзорна. Докато скептиците сриват дори и положителната реалност, в която има лъч надежда.

Те живеят мрачно, потискат всеки порив на хората около тях с отрицателните си коментари и мнителни изказвания.

Затова вярвайте повече на себе си и възможностите си през новата година. Не позволявайте на тези отровни типажи да помрачат позитивизма на предстоящата година!

Коментирай
6 rate up comment 0 rate down comment
Mad ( преди 9 години )
to mai sam 6te si hortuva6 ako spazi6 napisanoto ahahahahaah
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота