Семейство

7 причини защо котката ви е по-добра от партньора

Понякога

29.12.2014г. / 15 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Момчетата са страхотни, но понякога не могат да ни дадат това, от което се нуждаем. От друга страна котките са мили, любящи и в определени моменти могат да заменят успешно партньора. Вижте кои са тези моменти.

Те са чувствителни към емоции

Всяка жена има нужда да сподели с любимия своите емоции, които са често в изобилие. За разлика от партньора ви, котката винаги разбира, когато сте тъжни или плачете и веднага ще дойде при вас, за да види дали всичко е наред.

Само с няколко допира ще ви утеши, докато мъжете често не знаят как да реагират на емоциите на своите нежни половинки.

Не хъркат

Колко безсънни нощи сте имали заради хъркането на партньора ви? За разлика от него, котката не хърка, а мърка. Нейното мъркане действа успокояващо и релаксиращо и определено е една от най-добрите формули за приспиване.

Котките обичат безусловно

Може ли да имате любовта на партньора си безусловно? Никога не може да бъдете сигурни, защото човекът е най-скритото същество. От друга страна, пухкавата писана ви обсипва с любов постоянно. Единственото, което иска е малко мляко и храна по няколко пъти на ден. Тя е внимателна, гальовна и ходи из цялата къща след вас, защото любовта й е безусловна.

Котката няма много претенции

Тя няма особени предпочитания към това, което ще и сложите в купичката за ядене или ще си пуснете по телевизията. Единствено има непоносимост към силните шумове. В останалите случаи ще се гушне във вас, докато вие гледате любимия си филм.

Такава хармония с приятеля ви рядко може да постигнете. Припомнете си колко пъти сте се карали за дистанционното и колко часа сте прекарали готвейки, а той след това не е оценявал кулинарните ви умения.

Котките са добри слушатели

Може да говорите на вашата котка за всичко и бъдете сигурни, че няма да й стане досадно и няма да започне да се оплаква, че е изморена, иска да гледа телевизия или че сте й досадни. За разлика от котките, голяма част от мъжете имат проблем с това да бъдат добри слушатели за своите половинки.

Свързани статии

Котките обичат да бъдат сами

Писаните прекарват повече от 10 часа на ден в сън, през останалите се мият и забавляват. Това ги прави идеалният приятел, защото може да не бъдете цял ден у дома или вечер, когато сте на парти и няма да ви се сърдят или да ви звънят по няколко пъти, след като са ви изпратили няколко дълбоко-философски SMS-а.

Не губят чара си

Ако сте отглеждали някога котка знаете, че тези същества никога не губят своята привлекателност и чар. Винаги знаят къде се намиратеНе само в коя част на дома, но и емоционално. Залипсвате ли им, нищо не може да ги спре да ви открият и обсипят с любов.

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
Вяра ( преди 9 години )
Тази статия определено е писана от човек, който НЯМА котка!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време