Семейство

Празничните герои записват семейства за Великден 2015

Всеки може да препоръча семейство в нужда на горещата линия на празничните герои на телефон 0885 885 555

17.02.2015г. / 12 27ч.
Аз жената
Празничните герои записват семейства за Великден 2015

От 16 февруари Holiday Heroes отвори горещата линия за записване на семейства, които този Великден да получат празнични пакети с хранителни продукти. Всеки работен ден от 10:00 ч. до 18:00 ч., до 13 март, всеки може да се обади и да препоръча семейство в нужда, за да могат празничните герои да му помогнат да посрещне празника с пълна трапеза.

От благотворителната организация напомнят, че пакети ще получат семействата, които са записани в определения период на предстоящата великденска кампания. Ако сте записали семейство за предишна кампания, но искате да получи пакет за Великден 2015, обадете се на номер 0885 885 555, за да го запишете отново или попълнете регистрационната форма на сайта: https://holidayheroes.bg/zapishi-semeistvo/.

Това е шестата поредна кампания на Holiday Heroes, която за две години и няколко месеца помогна на повече от 15 хил. семейства в нужда. „Празничните герои“ стартират първата си кампания за директна благотворителност за Коледа 2012, а нейн инициатор е Майкъл Струмейтис. В редиците на благодетелите се нареждат десетки популярни имена от спорта, изкуството, медиите и т. н. Стотици помагат на каузата като я подкрепят с доброволчески труд, индивидуални и корпоративни дарения, за да могат хиляди семейства в нужда да получат пълна празнична трапеза за светлите християнски празници Коледа и Великден.

Всичко около предстоящата великденска кампания можете да следите на https://holidayheroes.bg/ и https://facebook.com/HolidayHeroes.bg

Коментирай