Семейство

Защо да се доверим на парти агенция за мечтан и достъпен детски рожден ден?

Да подарим един незабравим рожден ден

21.04.2015г. / 11 08ч.
Мария Дуковска
Снимка: KinetoFUN

Снимка: KinetoFUN

Влиянието на приказките и анимационните филмчета над децата е голямо и малките палавници бързо избират своите любимци. Сигурно и вашият дом е затрупан с играчки, книжки, дрехи на Спайдърмен, Елза и Олаф от Замръзналото кралство, Мечо Пух, Минионите от „Аз, Проклетникът“, Мики и Мини Маус и т. н.

Представете си какво би било ако се срещнат на живо с любимите си детски герои и то не в Дисниленд, а тук, на рождения си ден. Емоцията за всеки малчуган е огромна, това е сбъдната мечта, която остава незабравим спомен. Още повече, че това е цяло парти с много игри, танци и забавления, а в центъра на купона е рожденикът.

Дава ни много възможности

Организирането на детски рожден ден с агенция открива много възможности пред родителите. Може да изберете сами мястото на провеждане в зависимост от предпочитанията ви, сезона и цялостната концепция на партито. Тъй като агенциите не са ограничени от конкретно място, партитата могат да се проведат навсякъде: в детската градина на детето, заведение, пицария, във вашия дом или пък в парка. През пролетно-летния сезон много майки предпочитат да проведат партито на открито и това е един чудесен начин за забавление съчетавайки хубавото време и щурите игри.

Също така може да изберете един или два героя, които да включите в тържеството, както и дали да има диджей и разбира се колко деца да поканите. Дори детският рожден ден да не бъде в София, а например да е градинско парти на вилата, парти агенция KinetoFUN ще организира рождения ден за Вас където ни поканите.

Спестява ни време и пари

Организирането на детски рожден ден с агенция е по-евтина и в много от случаите по-качествена услуга от тази, която се предлага в детските клубове. В детския клуб се заплаща наем, консумация, анимация на децата и обикновено има куп други условия, които ограничават родителите и натоварват бюджета. Хубаво е да знаете, че в повечето заведения и пицарии не изискват наем на зала.

Аниматорите в детските клубове също така просто наблюдават и следят децата, но те нямат уменията за организиране на детски игри за рождения ден както професионалните такива. Разбира се, това не значи, че всяка агенция предлага качествена услуга. Съветваме ви първо да направите проучване в интернет и от познати и след това да направите своя избор.

Актуални герои, професионална услуга

Парти агенция KinetoFUN винаги се старае да актуализира своите костюми на герои, но също така знаем, че не костюмът ще прави един детски рожден ден вълшебен. Важното е кой одухотворява героя, кой организира игрите, кой създава настроението. Ето защо нашите аниматори винаги преминават през кастинг и дълго обучение, което цели да ги превърне в носители на щастие, усмивки и истинско забавление за децата.

Екипът на парти агенция KinetoFUN с удоволствие ще отговори на всички Ваши въпроси и ще ви помогне в избора на най-подходящото парти за Вашия празник и място на провеждане!

Телефони: 0885 01 92 97, 0878 79 01 57, 02 843 59 49

Имейл: office@kinetofun.com

Сайт: www.kinetofun.com

Facebook: https://www.facebook.com/KinetoFUN

Адрес на офис: Гр. София, район „Оборище“, ул. „Попова шапка“ 10, вх. Б, ап. 2. (до мол „Сердика“)

Работно време на офис: От понеделник до петък: 10:00 ч. – 18:00 ч.

Снимки: KinetoFUN

Коментирай