Семейство

Изпрати писмо на Дядо Коледа

Вълшебният старец отново отвори своята пощенска кутия на Az-deteto.bg

20.11.2015г. / 10 09ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

За някои може би е рано, особено при почти пролетното време навън, да мислят за сняг, Коледа и вълшебния старец Дядо Коледа, но за малките той вече идва! Те с нетърпение очакват радостните мигове със семейството, украсата на елхата и разбира се подаръците.

Сигурно вече дори са си измислили мечтания подарък и са изпълнени с вълнение и нетърпение дали белобрадият старец ще ги чуе и тази година и ще изпълни желанията им. Затова още отсега Дядо Коледа отново отвори своята пощенска кутия на Az-deteto.bg.

Всяко дете може да изпрати своето писмо до Дядо Коледа и ще получи специален отговор от него на Бъдни вечер. Всяка година през коледната пощенска кутия в българския детски портал минават между 15 000 и 24 000 писма. Остава повече от месец до Рождество Христово, но вече е време децата да пишат писмо до Дядо Коледа.

Каним всички малчугани – малки и големи, с помощ от мама и татко да напишат своето писмо до добрия старец. Порталът Az-deteto.bg е най-доброто място за деца в интернет, тъй като е създаден специално за тях – на сайта няма материали или линкове към сайтове с непристойно или аморално съдържание или такова, което по някакъв начин нарушава детските права.

Съдържанието на Az-deteto.bg е съобразено с международните норми за безопасността на децата в интернет. Сайтът съществува от 1 юни 2002 г. и е социално ангажирана онлайн медия – инициатор и партньор на множество кампании за защита на правата на децата, на децата в неравностойно положение, за образованието и много други.

Коментирай