Семейство

Какво търсят мъжете в бъдещата си съпруга?

Ценности и идеали, важни за всички мъже

19.12.2015г. / 12 30ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Обикновено жените сме тези, които имаме големи очаквания от брака. Поставяме му специален ореол, в очите ни мъжът до нас трябва да е истински принц, а семейният живот трябва да е щастлив завинаги като в приказките.

Е, дами, мъжете също имат своите очаквания от бъдещата си половинка. Ето какво искат те от една бъдеща съпруга!

Някой, който да прекарва повече време с тях

Всеки мъж иска до себе си жена, която да му отделя достатъчно внимание. Нима това не е най-нормалното нещо, което всеки човек иска да има до себе си – някой, който да му дарява времето, любовта и грижите си?

Някой, на когото може да се довери

Доверието в една връзка е едно от най-важните неща. То е ценност, която се печели трудно и изисква непрекъснати усилия, за да се поддържа. Изграждането на пълноценни взаимоотношения е най-основно базирано върху доверието и подсъзнателно мъжете търсят именно жена, на която могат да се доверят напълно с живота си.

Някой, с когото да правят страхотен секс

Сексът е и винаги ще бъде важен за една връзка, без значение от колко време двойката са заедно. Ако сексът не е страхотен, това ще стане пречка за задълбочаване на отношенията за в бъдеще. Когато интимността не е на ниво, духовната връзка също губи своята стойност.

Затова не мислете, че търсенето на страхотен секс е повърхностно. То е много повече от просто секс, защото има значение за взаимоотношенията и тяхната дълбочина. Не е важно колко често правите секс, а как го правите!

Някой, с когото могат да говорят

Комуникацията е изключително важна в една връзка. Страстта разпалва искрата на привличането, но когато тя рано или късно угасне, комуникацията е тази, която остава занапред.

Снимка: iStock

Някой с амбиции

Жените, които знаят какво искат от живота са много по-привлекателни за силните мъже, отколкото безгласните букви. Жените с характер и очаквания от живота са много по-търсени и забелязвани от мъжете. Силният мъж иска да има до себе си именно силна и независима жена – не задължително в материален смисъл, но в духовен.

Някой, който да споделя ценностите и идеалите му

Общите ценности са едно от най-важните неща в един брак. Когато двамата партньори гледат в една посока, нищо не може да разклати пътя им. Когато имат общи цели и очаквания от живота, когато го разбират по един и същи начин, няма как да не са щастливи, независимо от трудностите по пътя.

Някой, който ги изненадва всеки ден

Сивотата в отношенията може да помрачи и най-добрия брак. Затова всеки мъж иска до себе си жена, която да го изненадва всеки ден. Жена, която да му показва, че е готова на всичко, за да обича съпруга си. Жена, която с изобретателността си е способна да разнообрази и най-сивото ежедневие.

Някой, който ги подкрепя във всички им начинания

Мъжете имат нужда да знаят, че половинките им ги подкрепят. Мъжкото его е в основата на тяхното поведение. То е най-дълбокият им мотив за нещата, които вършат. Затова всички мъже искат жени, за които са сигурни, че ги подкрепят в начинанията, работата, отношенията, вземането на решения.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Ъх ( преди 8 години )
Някой който да им готви и ги чака в леглото!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 0 rate down comment
до 1 ( преди 8 години )
Слава Богу,че сред мъжете има и други - с малко повече мозък в главата и малко по-инетелигентни.Иначе светът щеше да бъде едно голямо тъпо порно.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 1 rate down comment
ьдцфдф ( преди 8 години )
Мъжете търсят визия и акъл... а пък другите неща са бонус..
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6 rate up comment 6 rate down comment
идд ( преди 8 години )
Това го е писала жена, тия работи ги търсят жените в мъжете. Мъжа търси големи гърди, малко дупе и секс.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време