Семейство

Правила за живот от Катрин Деньов

Открийте вашия аромат

16.01.2016г. / 09 15ч.
Михаела Лазарова
Катрин Деньов. снимка: Reuters

Катрин Деньов. снимка: Reuters

Всяка личност от световна величина си има своите правила, уроци или съвети за добър живот. Днес споделяме някои от съветите на френската кинозвезда Катрин Деньов.

Не парадирайте с личния си и интимен живот

Една от най-красивите жени и актриси за всички времена е била в не една любовна афера. Например с Роже Вадим, Марчело Мастрояни, Клинт Истууд, Франсоа Трюфо, Джони Холидей, Луис Бунюел.

В продължение на дълги години Деньов пестеше голяма част от информацията, свързана с любовния й живот. И няма съмнение, че колкото по-малко споделяте някои пикантни подробности за живота си, толкова по-добре. Деньов винаги е била готова да дава интервюта, но да запази в тайна отговорите на определени въпроси. А що се отнася до аферите си, Катрин споделя: „Най-добрият начин да запазите любовта на един мъж е да не се омъжите за него.“

Открийте вашия аромат

По вида посрещат, но по аромата ще ви харесат или не. Затова е много важно да намерите онзи аромат, който да отговаря на вашата същност, стил, личност, настроения. „Рекламирането на парфюми ми донесе повече слава, отколкото който и да е от филмите, в които съм се снимала.“

Не се разстройвайте от възрастта си

Катрин Деньов винаги се е гордеела със своята външност и с това, че не се подлага на хирургични интервенции, за да спре времето. Опитайте се да се радвате на всички удоволствия, независимо в каква възраст сте. „Не се страхувайте от остаряването.“. Всяка възраст има своята прелест.“

Любовта към малките удоволствия

Катрин Деньов е от заклетите пушачи. Въпреки че има редица вреди, изглежда тютюнопушенето е едно от нейните малки удоволствия.

Свързани статии

Отдайте се на онези малки радости (не на пороците), като това да пътувате, да имате дни, в които нищо да не правите, на всичко, което ви кара да се чувствате щастливи.

Поддържайте добър външен вид

Катрин Деньов винаги е следвала свой стил и никога не е подражавала. Така успя да се превърне в икона.„Никога не бъдете зависими от мненията на други хора! Насладете се на красотата си и я възприемайте като страхотен подарък!“. Дори в онези дни, в които си почивате и особено ако имате партньор до вас, не си позволявайте да изглеждате неглижирано.

Снимки: Reuters

Коментирай