Семейство

Хороскоп за месец юни 2016

Рибите да намалят емоциите

01.06.2016г. / 17 42ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Днес посрещаме един нов месец и отново поглеждаме към звездната карта. През юни голяма част от представителите на зодиакалните знаци ще трябва да се справят с емоциите. Какво ви очаква вижте в месечния ни хороскоп.

Овен

Въздържайте се от оформяне на „грандиозни“ планове. Предстои ви един сравнително спокоен период, но в който ще се натъквате на затруднения при реализацията на сериозни задачи или скъпи покупки.

Проявете търпение, трудолюбие и старание. Избягвайте спонтанните решения. Ще допуснете грешки, които ще е доста трудно да коригирате. Контролирайте разходите си. Изразявайте мнението си ясно, точно и без излишни емоции.

Телец

Ще се наложи да се справите с много повече работа от обикновено. Няма да ви затрудни, защото колкото сте по-заети, толкова сте по-организирани, но не бива да надценявате издръжливостта си. Отношенията с близките може да се окажат леко конфликтни и то именно заради вечното ви „нямане на време“.

Оставяйте си варианти за гъвкава реакция при всички сложни решения. Вероятно ще направите някакви непредвидени разходи. Преценявайте наличностите си така, че да не се налага да търсите кредити.

Снимка: iStock

Близнаци

Ще откриете неподозирани до момента качества у близките си, които ще ви зарадват. Отношенията ви ще са много спокойни и това ще подейства благоприятно на творческия ви потенциал.

През този месец може да започнете нов проект, който от доста време отлагате поради липса на достатъчно ясна концепция или ресурси. Финансовото ви състояние е стабилно. Не е изключено да получите някакъв скъп подарък или сума от продажба на фамилно имущество.

Рак

Рутинната работа ще ви действа доста изнервящо. Настроението ви е много повече романтично, отколкото прагматично. Нещото, което много ще ви зарадва е пътуване с приятели или кратко пътешествие с любимия човек. Ще бъде добър стимул за по-нататъшните ви изяви.

По отношение на професионалните задачи и на финансовата стабилност разчитайте само на себе си. Каквато и помощ да ви предложат ще е меркантилна и след време ще се наложи да връщате оказаната услуга „с лихвите“.

Коментирай