Семейство

Хороскоп за месец юли 2016

Динамичен месец за Близнаците

02.07.2016г. / 09 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Юли ни посреща със слънце. Какво показва звездната карта за новия месец, вижте в следващите редове.

Овен

С доста сложни ситуации ще се наложи да се справите, но истината е, че имате потенциал. Личните отношения ще се развиват по-добре от очакванията ви. Ако все още нямате сериозна връзка, то вероятността да поставите началото на такава е голяма.

На работното място обстановката ще е сравнително спокойна с редки изключения, когато ще изникват твърде спешни или твърде досадни задачи.

Идеите, които ви хрумват ще са интересни, приложими и потенциално печеливши, стига да ги представите достатъчно убедително. Финансовото ви състояние ще остане без промяна. Допълнителни приходи не се очертават, така че не си позволявайте непланирани разходи.

Телец

Дали от топлото време, дали от някакъв вид апатия, но през този месец не сте склонни да проявявате прекален ентусиазъм и инициативност. На работното място доста често ще се налага да отстранявате някакви проблеми, предизвикани при това от чужда работа. Действайте мълчаливо, критиките биха ви донесли само неприятности. Личните отношения едва ли ще ви изненадат.

Желателно е да избягвате конфликтите и да реагирате дружелюбно на предизвикателствата. Проявете предпазливост спрямо колеги, делови партньори, че дори и съседи.

Не е изключено да ви подведат или дори да се опитат да ви измамят, така че преценявайте изказванията си много внимателно. Финансовото ви състояние е стабилно, стига да не си позволявате прояви на разточителност и излишни глезотии.

Снимка: iStock

Близнаци

Най-горещият летен месец съвсем няма да е лишен от събития, които ще ви изпълнят с впечатления, но и в известна степен ще ви изтощят. Ще трябва да се справите и с някои конфликтни ситуации, предизвикани преди всичко от нереалните ви очаквания. Контролирайте емоциите и пазете личните си тайни.

Споделяйки подробности от живота си със случайни събеседници, ще навредите на личните отношения. Желателно е да сте мили с близките си и да избягвате проявите на ревност, недоверие, неоснователни съмнения. Всеки има нужда от лично пространство точно толкова, колкото и вие.

В професионален план ситуацията ще е спокойна, макар че на моменти работата ви ще е доста повече от обикновено. Ще се справите, благодарение на удивителната си работоспособност и гъвкаво мислене. Освен това няма да е напразно, усилията ви ще бъдат достойно възнаградени. Не бързайте да харчите получените приходи, скоро ще имате възможност да ги вложите в печеливша сделка.

Рак

Слънцето ще е във вашия знак през по-голямата част от месеца, което ще ви се отрази прекрасно. Настроението ви е оптимистично, а много често и романтично. Фактор, който не е за пренебрегване. Предстоят успехи на любовния фронт. Няма значение дали сте вече обвързани или още не.

Отношенията ви ще са изключително спокойни, изпълнени с взаимно разбиране. На работното място предстоят промени. Много е вероятно да смените длъжността или работното място с нещо по-перспективно и привлекателно. Що се отнася до финансовото ви положение, то желателно е да заложите на прословутата си пестеливост и създаване на запаси.

Приходите ще са леко нестабилни, но ще успеете да „закърпите“ бюджета без да посягате на спестяванията, стига да харчите разумно.

Коментирай