Семейство

Вълнуващи летни преживявания в Премиер

Екипът на Премиер ви кани да се присъедините и към забавното лятно парти около басейна

28.07.2016г. / 17 54ч.
Михаела Лазарова
Снимка: хотел Премиер

Снимка: хотел Премиер

Лято, коктейли и забавления! Любимият ни сезон е в разгара си, а почивките, които планираме, искаме не само да ни помогнат да релаксираме, но и да съберем много положителни емоции и спомени. Ако търсите свежестта и прохладата на планината, Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт в Банско може да ви предложи идеалната лятна почивка с най-вълнуващите сезонни активности и забавления.

Хотелът е разположен в непосредствена близост до ски станцията „Гондола“ и историческия център на Банско. Всеки гост ще може да се наслади на кулинарни вълшебства, превъзходни уелнес и спа съоръжения и отлично обслужване.

Тъй като лятото е сезонът и на градинските барбекюта, Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт ви кани и на BBQ PARTY-TEX MEX! Заповядайте всяка събота от 18:00 часа, за да опитате най-вкусната BBQ-TEX MEX кухня и да се насладите на вълнуващи вкусове!

Подарете си разкоша на градината на известния ресторант Амброзия под звуците на релаксираща грууви музика.

Тези от вас, които искат да се отпуснат под слънчевите лъчи с коктейл в ръка и да направят бронзов загар, могат да релаксират край басейна, който предлага невероятна гледка към красивия Пирин.

Екипът на Премиер ви кани да се присъедините към забавното лятно парти, всяка неделя от 15:00 до 19:00 часа, където аниматори ще се погрижат за вашето добро настроение, докато вие се разхлаждате в басейна.

Важно е да знаете, че за да се насладят на партито, всички наши гости ще могат да се възползват от късно напускане до 20:00 часа!

Заповядайте и се забавлявайте с нас!

Коментирай