Семейство

„Елена от Авалор“ – новата приказна история по Дисни Чанъл

Включете се в най-вълнуващата игра

28.10.2016г. / 14 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: disney.bg

Снимка: disney.bg

Ако има филми, радвали ни като деца, и които обичаме да гледаме и до днес, то това са анимациите на Дисни. Красивите приказни герои са част от истории, които може би се случват и в реалния свят. Вдъхновени от тях искаме да ви представим най-новата, но не по-малко красива принцеса на Дисни – Елена.

Принцеса Елена е от омагьосаното кралство Авалор, което успява да спаси от злите сили и с помощта на своето семейство и приятелите си, сега тя трябва да управлява кралството като престолонаследничка, докато не порасне достатъчно, за да стане кралица. Елена е поредната принцеса тийнейджърка.

Както в повечето приказки за принцеси, така и в тази анимационна история Елена трябва да премине през редица премеждия, за да стане смела, силна и милосърдна кралица. Заинтригувахме ли ви? Сигурни сме, че децата и вие сте нетърпеливи да гледате новия сериал на Дисни.

От 29 октомври (събота) от 11 часа, само по Дисни Чанъл може да гледате премиерата на сериала за България „Елена от Авалор“.

Забавлявайте се заедно с децата още сега и с най-вълнуващата логическа игра „Memory“ в сайта Az-deteto.bg. За да преминете към нея натиснете тук.

Коментирай