Семейство

Седмичен хороскоп за 16-22 януари

Добри възможности за Стрелците

16.01.2017г. / 14 24ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Очаква ни една интересна и динамична седмица. Вижте какво показва звездната карта.

Овен

Ще се наложи да избирате между емоции и задължения. Колкото по-рано подредите приоритетите и предпочитанията, толкова по-бързо ще се справите с набелязаните задачи. Избягвайте острите критики и двусмислените изказвания, защото ще навредите както на любовните, така и на приятелските отношения.

Телец

Разпределете си задачите така, че да ви остане време да прегледате и старите проекти. Част от тях може вече да не са актуални и да се налага да ги подновите или промените. Ако за някоя от целите си непрекъснато се натъквате на затруднения, то помислете: може би още е рано за реализацията й или пък изобщо трябва да я отхвърлите.

Свързани статии

Близнаци

Голяма част от работата ви ще е нова или ще е свързана с усвояването на нова информация. Може да се почувствате неуверени, но не го показвайте. Подхождайте към затрудненията с умерен оптимизъм, за да се справите по-лесно. Разпределяйте финансите си прецизно и икономично.

Рак

Резултатът от действията ви е пряко свързан с първоначалното настроение, с което започвате дадена задача. Ако ви е досадно и се захващате само защото се налага, то много е вероятно да се натъкнете на затруднения.

Ако подхождате по-леко, приемате фактите без излишни емоции, бъдете сигурни, че ще се справите перфектно. С други думи казано, не смесвайте чувствата със задълженията.

Повече за останалите зодии вижте тук.

Коментирай