Семейство

Какво е детето Близнаци?

Умно и талантливо дете

27.01.2017г. / 09 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Те са очарователни и няма как да не ви пленят. Близнаците са едни от най-колоритните хора. Тяхното очарование започва още в ранна детска възраст. Какво е детето Близнаци, вижте в следващите редове.

Ако вашето дете е зодия Близнаци или се очаква да се роди под този знак, поздравления. Вие имате един малък Айнщайн. Тези деца могат в ранна детска възраст да проявяват редки способности, по-бързо да започнат да говорят и четат. Животът ви няма да бъде скучен с това дете, защото малкият Близнак е много буден, любопитен и своенравен.

Управлявани от планетата на комуникациите Меркурий, децата родени под тази зодия могат да бъдат много бъбриви, а в някои случаи могат да развият свой език преди да започнат да говорят на езика на своите родители.

Децата Близнаци много често имат забележителни технически умения. Много от тях са добри с компютрите, но внимавайте, защото могат да се пристрастят към видеоигри. Задължително им купете музикални играчки. Те могат да се научат как да играят с тях по слух.

Също така биха се радвали на образователни играчки, детективски комплекти или комплект по химия, роботика. Учете ги на чужд език, чрез забавление. В приятна среда и комуникация, те бързо ще запомнят наученото.

Но децата Близнаци са и много артистични. Отдава им се да имитират хора, животни, затова помислете дали не е добре да играят в театрална трупа. Много е важно да се развиват в добра социална среда, с деца близка до тяхната възраст.

Бъдете готови да отговаряте често на въпроса „Защо?“. Тези деца не приемат лесно кратките и незавършени отговори. Повлияват се добре от логиката и ще бъдете изненадани от тяхното ниво на разсъждаване.

Свързани статии

Бъдете последователни във възпитанието на детето Близнаци. Трябва да бъдете решителни, стабилни, да можете да му осигурите безопасност. Несъответствието в дома, може да има негативен ефект върху младите Близнаци, които могат да попаднат в капана на „анализ парализа“, страхувайки се да предприемат действия на по-късен етап от живота си.

Знайте, че децата родени под тази зодия знаят как да си служат с думите и да манипулират. Учете ги, че силата е в думите, насърчавайте ги да казват истината, цялата истина. Развивайте въображението им и само наблюдавайте как разгръщат своите таланти.

 

Коментирай