Семейство

Спечелете двойни покани за концерта на „Хари Потър и философският камък“

Подарете си едно незабравимо изживяване

15.02.2017г. / 09 45ч.
Михаела Лазарова
Спечелете двойни покани за концерта на „Хари Потър и философският камък“

Приказни герои, вълшебни пръчици, летящи метли и какво ли още не. Само през февруари българската публика ще има възможността да преживее магията наречена Хари Потър.

Благодарение на Warner Bros., CineConcerts и Keen Acts ще бъде представен „Хари Потър и философският камък“ филм-концерт на 25-и февруари в зала 1 на НДК. Концертът ще включва цялата музика в изпълнение на живо от симфоничен оркестър на фона на кинопрожекция на „Хари Потър и философският камък“.

Очакват ви 12-метров екран, историята на забележителния Хари Потър и разбира се незабравимата музика от Джон Уилямс, на която ще се наслаждавате през цялото време.

„Поредицата от филми за Хари Потър е едно от онези случващи се веднъж в живота културни явления, които не престават да носят радост на милиони почитатели по света. Имаме огромното удоволствие да Ви представим за първи път възможността да се насладите на изпълнение на живо от симфоничен оркестър на спечелилите много награди композиции, докато любимите ленти се прожектират на екрана. Това ще бъде едно незабравимо събитие.“ – споделя Джъстин Фриър, президент на CineConcerts.

Искате ли да си спечелите две двойни покани за концерта?

Az-jenata.bg и Keen Acts ви дават тази възможност. Всичко, което трябва да направите е да отговорите вярно на въпросите във формата за попълване.

Играта стартира на 14.02.2017г. и ще приключи на 21.02.2017г. Победителите ще бъдат изтеглени на томболен принцип на 22.02.2017 г. Ако не успеем да влезем в контакт със спечелилия в рамките на деня на тегленето нито по имейл, нито по телефон, ще изтеглим друг участник на негово място.

*Служители на Инвестор. БГ и техни роднини нямат право да участват в играта. Az-jenata.bg си запазва правото да прави промени в играта.

<iframe src="https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdWM-BeZKDNHoI9mTxp3zQChVozZbpL29-agxccnIjlhdMjmQ/viewform?embedded=true" width="640" height="1165" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Loading...</iframe>

Коментирай