Семейство

Амал Клуни ще ражда близнаците в Лондон

Джордж Клуни иска да отглеждат децата си във Великобритания

15.04.2017г. / 11 47ч.
Мария Дуковска
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Джордж и Амал Клуни искат да отгледат децата си във Великобритания или поне през първите им години, съобщава Femalefirst.co.uk.

Според медията адвокатката по човешки права е решила да роди в Лондон близнаците, които очакват заедно с актьора. Именно в дома си в Сонинг, Бъркшир, звездното семейство се надява да прекара следващите няколко години, отглеждайки спокойно децата си.

Наскоро Джордж Клуни сподели в интервю, че все още не са измислили имена за бебетата. Като причина той изтъкна, че има приятели, които са избрали имената в присъствието на родителите си и е имало спорове. Явно това е нещо, което той и Амал искат да избегнат засега.

Свързани статии

Актьорът допълни, че бащинството е голяма отговорност и той е решил да избягва вече опасностите в живота си. 

"Ние решихме да бъдем много по-отговорни, да избягваме опасностите. Аз няма да ходя повече в Южен Судан или в Конго, Амал няма да ходи повече в Ирак и ще избягва места, където знае, че не е желана. Преди не ми пукаше, даже бих казал, че имаше доста вълнуваща страна в това да ходя на места, където дори репортер не е стъпвал. Но сега имаме възможност да живеем в три държави: Америка, Италия и Англия."

Клуни допълва за бъдещите им планове:

"Когато децата трябва да тръгнат на училище, ще помислим къде да се установим. Засега ще се движим спрямо работните си графици. Повечето хора мислят, че ние никога не сме заедно, но всъщност никога не сме били разделени за повече от седмица."

Коментирай