Семейство

Седмичен хороскоп за 17 – 23 април 2017

Телците да внимават с финансите

18.04.2017г. / 16 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

С настъпването на новата седмица отново поглеждаме към звездната карта. Ето какво ви очаква според зодиакалния знак.

Овен

Лесно ще се справите с усвояването на всякакъв вид нова информация, която ще прилагате в практиката си дълго време. Спазвайте правилата. Избягвайте конфликтите с представители на законодателната и изпълнителната власт. Не търсете обиколни пътища, действайте директно.

Телец

Преценявайте ресурсите си обективно и се въздържайте от обсъждане на финансови операции. Ако имате някакви неизплатени задължения е желателно да ги уредите. Колкото по-малко ви забелязват, толкова по-добре. Не е изключено да прекратите отношенията си със стар приятел, установявайки че ви манипулира. Избягвайте участието в шумни компании и неформални групи.

Снимка: iStock

Близнаци

Личните отношения може да ви се сторят леко хладни и дистантни, но истината е, че можете изцяло да разчитате на партньора си. Съобразявайте се с обстоятелствата, които ще са неблагоприятни що се отнася до професионален напредък. Затрудненията ще са създадени от жена, която ще ви заблуди с привидно дружелюбното си поведение. Реално съдействие ще получите от по-възрастен и по-опитен колега или близък.

Свързани статии

Рак

Ще имате възможност да стабилизирате професионалните си позиции, ако приказвате по-малко, действате по-активно и си правите ясен план на работа. Не разчитайте на външна подкрепа– ще ви подведат. Не е желателно да уреждате въпроси, свързани с разпределение на недвижимо имущество между роднини. Бъдете внимателни при попълване на документи, възможно е да претърпите материални загуби заради грешка.

Коментирай