Семейство

FUNDAY SUMMER ADVENTURE – лятна програма, изцяло на английски език

Очакват Ви нови и вълнуващи преживявания с най-забавното лятно приключение

28.07.2017г. / 07 30ч.
Аз жената
FUNDAY SUMMER ADVENTURE – лятна програма, изцяло на английски език

FUNDAY SUMMER ADVENTURE е целодневна лятна чуждоезикова програма за деца от 5 до 15-годишна възраст. През целия ден децата са в англоезична среда, като напредват неусетно без учебници, домашни и тетрадки.

Нашите преподаватели, естествени носители на езика от Великобритания и Америка, работят с тях по 5 учебни часа всеки ден чрез интерактивната методика на преподаване и занимания изпълнени с динамични игри, забавни упражнения и работа по проекти.

Всеки следобед децата се забавляват на открито и активно спортуват – катерене, плуване, конна езда, походи и пикници, стрелба с лък, фън парк и много други.

Децата развиват своите умения в разнообразните ни ателиета по изкуства – грънчарство, скулптура, декупаж, стъклопис, квилинг и други.

FUNDAY SUMMER ADVENTURE е мечтаната лятна ваканция за всяко дете в София, в която малчуганите обогатяват английския си език под мотото „Да научим английски, докато се забавляваме“.

Програмата е в разгара си и ще продължи до 8 септември!

Регистрацията вече е отворена за всички желаещи да се впуснат в приключението! Можете да разгледате снимки от вълнуващите изминали седмици, като ни откриете във Facebook, а повече информация можете да получите на телефон 0899900705.

Започни своето приключение сега: funday.bg

Коментирай