Семейство

10 „лоши навика“ на интелигентните жени

Не се отказвайте от тях

01.08.2017г. / 12 25ч.
Михаела Лазарова
снимка: pexels

снимка: pexels

Всеки има своите добри и лоши навици. Понякога това, което правим за себе си, добрите черти на характера, които носим, биват виждани от другите като лош навик. Интелигентните личности определено имат много такива навици, които им помагат да вървят по плана си, да се изправят след провал. Кои са „лошите навици“ на интелигентните жени и защо не бива да се отказват от тях?

Интелигентните хора винаги са изненадващи, понякога с емоции, но в добрия смисъл. Те изразяват това, което усещат по един красив, романтичен и креативен начин и понякога остават неразбрани. Да бъдеш себе си, да не се страхуваш да изразиш емоциите си е навик, който много хора се опитват да притъпят в себе си, но не и интелигентните жени.

Фрази, които показват ниско самочувствие

Често ви обвиняват, че сте обсебени от работата си. Знаете какво искате и как да го постигнете. Полагате много усилия и ако това се счита за обсебване, носете този етикет с гордо вдигната глава.

Нямате време за неща, които нямат значение за вас. Не бива да се преструвате, че се интересувате, нека другите говорят, важно е вие какво искате.

Пренареждате целия си живот и не приемате любезно хората, които ви казват да забавите малко темпото. Имате цели, които да достигате. Кой има време за забавяне на темпото?

Посещавате само обществени събирания, събития, на които наистина искате да отидете. Защо да губите време на парти, в което не сте в действителност? Имате по-добри, по-приятни и вдъхновяващи неща за правене.

Как да се извиняваме искрено

Вашето отношение към другите е такова, каквото бихте искали да имат към вас. Това означава, че винаги сме усмихнати, отзивчиви, а нападките знаете как да избегнете, така че да не отнемат от времето и положителните емоции.

Може да бъдете прями, не се страхувате да кажете какво мислите. Интелигентните момичета имат позиция и мнение по ред въпроси и знаят, че думата им тежи на мястото си. Въпреки на много хора да не се харесва, че те са смели в изказванията си, това е „лош навик“, с който не бива да се разделят.

Вие сте много страстни, когато сте влюбени и това може да бъде смущаващо за някои хора, но вие знаете кои сте, какво искате и не се страхувате да го кажете.

Свързани статии

Бързо се разочаровате от хора, които не са на нивото, на което сте вие. Трудно ви е да забавите темпото, за да навакса някой друг, а и не сте длъжни, нали?

Понякога попадате в рутината. Но онази рутина, която е важна за вас и знаете, че ще ви помогне да постигнете целите си. Ако това е да развивате себе си постоянно посещавайки семинари, обучения, курсове, нека това бъде още един ваш „лош навик“.

Снимка: pexels

 

Коментирай