Семейство

Седмичен хороскоп за 9 – 15 октомври 2017

Нова любов за Везните

09.10.2017г. / 13 11ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Октомври продължава да ни изненадва и предизвиква със събития. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Периодът ще е напрегнат, но ще имате добри възможности за напредък. Проявете толерантност към чуждото мнение независимо дали го одобрявате или не. Личните отношения ще са леко дистантни и на моменти противоречиви. Пестете си времето и силите и не прехвърляйте проблемите „от болната глава на здравата“.

Телец

Проверявайте информацията, която получавате и не се ентусиазирайте твърде много от разни авангардни идеи. Действайте разумно и с умерено темпо. Желателно е да отложите срещите и разговорите с роднини, които ви изнервят. За да избегнете неприятни разговори от личен и романтичен характер, създавайте разни импровизирани забавления за себе си и любимия човек.

Любовен хороскоп за 9 – 15 октомври 2017

Близнаци

Ще довършите голяма част от започнатите занимания благодарение на чужда, при това съвсем доброжелателна намеса. Не забравяйте да поблагодарите или да се реванширате за помощта по подходящ начин. Не се подвеждайте по слухове.

Решенията ви трябва да са базирани на лични впечатления, а не на откъслечни подмятания. Признайте си грешките, ако искате да избегнете ожесточени спорове на стари теми. Не лишавайте близките си от самостоятелност.

Рак

Финансовото ви положение може да се окаже леко нестабилно, но вместо да търсите заеми, по-добре помислете за допълнителен източник на доходи. Време е да разгърнете творческия си потенциал и да дадете воля на въображението.

Не се намесвайте в чужди задачи, ако не ви поискат мнението. Особено се въздържайте от контрол върху заниманията на близките си, за да не си създавате излишни разправии. Личните отношения уреждайте самостоятелно, а не „под диктовката“ на роднините си.

Коментирай