Семейство

Венета Райкова се развежда със съпруга си

След 13 години брак звездната двойка се разделя

05.01.2018г. / 21 54ч.
Аз жената
Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Венета Райкова обяви, че се развежда със съпруга си Тихомир. Телевизионната водеща направи лично признание за раздялата в официалния си фейсбук профил. Там Райкова написа следното:

„Приятели, след 13 години брак с Тихомир се развеждаме. Споделям го тук, за да няма спекулации по темата. Разделяме се като приятели, няма трети човек нито от моя, нито от негова страна. Интервюта по темата и двамата няма да даваме, много моля да ни оставите на спокойствие в името на спокойствието на детето.“

Интересно е, че новината за раздялата им идва само няколко месеца след признания от страна на водещата, че имат щастлив брак и че той е мъжът на живота ѝ.

На 22 септември 2017 година, само преди по-малко от 4 месеца, Венета публикува снимка с Тихомир и сина им, към която е написала силните думи: „Мъжете на живота ми.““ За съжаление, ето че поредната звездна двойка се разделя, макар и след 13 години брак.

Припомняме ви, че Венета и Тишо започнаха любовната си връзка след участието на Тихомир в първия сезон на риалити шоуто Биг Брадър в България. В предаването тогава той няколко пъти сподели, че тв водещата е неговият идеал за жена. Скоро след края на шоуто с тяхно участие двамата започнаха да излизат, влюбиха се и се ожениха. Двойката има един син.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Любомир ( преди 6 години )