Семейство

Коледни звезди

13.12.2007г. / 17 29ч.
Вергиния Генова
Коледни звезди

Идва Коледа и коледните звезди са най-търсените елхови играчки.

Как можем да направим украса от коледни звезди сами? По много начини, но за тази Коледа в книжарница Слънчоглед са ни приготвили невероятни изненади: релефни бои, светещи бои, релефни бои с брокат... Има най-различни видове, които могат да ни помогнат да реализираме и най-смелите си Коледни хрумвания. Защо да не опитаме?

Продават се и различни размери тънки и прозрачни Коледни звезди. Комбинацията от двете ни дава точно каквото ни трябва за Коледа – уникални Коледни звезди.

С тях можем да изненадаме приятелите си, като украсим нетрадиционно предназначените за тях подаръци. Можем да ги превърнем в уникална Коледна картичка или пък аранжировка за празничната маса.

Можем да ги използваме и според традицията – да украсим цялата елха в коледни звезди или да изберем само една голяма за върха. Можем и да изработим гирлянди от различни по големина, по бляскавост и по цвят Коледни звезди. Идва ли Коледа – можем всичко!

Ентусиазмът и желанието да преобразим празнично живота си ни кара да творим наистина шедьоври.

Разбира се актуалните коледни цветове са искрящо бяло, различни нюанси на златото и среброто, както и блестящ сребърен и златен брокат.

Какво трябва да направим, за да изпълним Коледните си хрумвания: Да си набавим коледни звезди и бои. Да прочетем внимателно упътването, да се въоръжим с четка и да нанесем боята върху прозрачните коледни звезди. Разбира се можем да използваме и други повърхности, както и други форми. Ефектът ще бъде също толкова приказен. След което трябва да оставим боята да изсъхне, а през това време да отскочим до магазина за подходящи панделки. Всяка коледна звезда можем да украсим с различен цвят панделка. Вече около нас е пълно с коледни звезди. Можем да наречем по една за всеки, когото обичаме.

Ще усетим, че докато правим тези вълшебни коледни звезди като че ли Коледа се приближава по-бързо до нас, а Коледния дух ни превзема и сякаш вече вярваме по-силно в чудесата.

Вижте няколко прекрасни Коледни звезди, направени с тези вълшебни като че ли сътворени специално за Коледа празнични бои. Не ви ли става по-весело и по-Коледно само като ги гледате?
Фото поглед

Коментирай
Здраве и красота