Меню

Млечен сос за риба

28 юни 2016 | 11:26 | Илияна Николова
3 от 2 гласа
Добави в любими
200 мл кисело мляко 
200 мл майонеза 
2 супени лъжици магданоз, пресен 
кората от 1 лимон, настъргана 
150 мл пресен лимонов сок 
1 щипка сол 
1 щипка черен пипер
10 мин.

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Нарежете магданоза на ситно без дръжките. Настържете кората на лимона. След това изцедете сока му. Смесете в купа всички продукти и разбъркайте добре. Овкусете с подправките и отново разбъркайте. Използвайте соса при сервиране на печена или пържена риба.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
гь ( преди 7 години )
Има опасности при приемане на риба и мляко едновременно, доколкото знам... Не че това сега е мляко де...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар