Яйчени хлебчета по рецепта на Джейми Оливър

16 декември 2017 | 08:00 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
2 големи яйца
2 кръгли хлебчета
1 люта чушка
сол, черен пипер
бучка масло
6-7 парчета бекон
15 мин.

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

Разтопете маслото в добре загрят тиган. В купа разбийте яйцата и овкусете с щипка сол, черен пипер и малко нарязана люта чушка. Вземете хлебчетата, разрежете ги наполовина и ги потопете в яйцата. През това време леко запържете бекона. Извадете го като е готов и запържете хлебчетата от всяка страна. Когато са готови ги прехвърлете в чиния. Сложете между всяка половинка от бекона и сос по ваш избор.

Следете и кулинарната ни страница „Ръкохватки – лесни рецепти““.

Снимка: jamieoliver.com

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай