Меню

Коледни бонбони с коняк

22 декември 2014 | 17:00 | Михаела Лазарова
5 от 2 гласа
Добави в любими
2 и 1/2 чаша от любимите ви бисквити, които трябва да са фино натрошени 
2 супени лъжици натурално какао
1 и 1/4 чаши пудра захар
1/2 чаша коняк 
100 г счукани орехи
няколко капки прясно мляко за свързване на всички съставки
3 прахчета ванилия

Продукти
Приготвяне

В купа пресейте какаото и пудрата захар. Добавете към тях натрошените ядки и останалите съставки. Разбъркайте всичко добре и оформете малки топчета.

Поставете върху поднос и охладете за 30 минути. По желание може да разтопите шоколада и да потопите всеки бонбон в него и отново да охладите за няколко минути.

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай