Запечен зрял фасул

1 декември 2016 | 07:46 | Аз жената
4 от 5 гласа
Добави в любими
Запечен зрял фасул

Приготвяне

Позволете да ви представя любимото ястие за коледната вечеря на моето семейство, същевременно простичко за приготвяне и много вкусно.

Продукти:
една средна по големина купичка зрял фасул
1 глава праз лук
1 чаена чаша ориз
червен пипер
сол на вкус

Приготвяне:
Фасулът се сварява. Празът се нарязва на ситно и се смесва заедно с фасула и ориза. Слагат се подправките.
Слага се да се запече за около 30 минути на силна фурна.

Питка с пар`а

* * *

Участва в конкурса “Коледна и новогодишна трапеза

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай