Какво те мъчи в любовта?

Три отговора за любовта от Ева Кулева

Ева ви помага да намерите любовта и щастието

05.01.2016г. / 09 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стартираме новата година изпълнени с надежда за повече любов и три кратки отговора за любовта от Ева Кулева на зададени към нея въпроси от читатели. Тук може да прочетете последното интервю, което Ева даде за читателите на Az-jenata.bg.

Въпрос: На 28 години съм. Разделена съм с бившия си приятел повече от 7 месеца. Има други мъже, които ми обръщат внимание и имат интерес към мен, но са някак странни. Само флиртуват с поглед и всичко свършва дотам – дълго заглеждане един в друг, размяна на усмивки и това е всичко. Да уточня, че живея в Германия и разбрах, че немците са странни мъже – не правят първата стъпка. Какво да направя, как да ги провокирам да дойдат при мен и да ме заговорят?

Ева Кулева: Ако дълго заглеждане и размяна на усмивки не са достатъчни да ги провокират да направят следващата стъпка, вероятно е по-добре, че не идват при теб. Можеш да продължиш да си разменяш погледи и усмивки с тях или да отидеш да ги заговориш. Изборът е твой.

* * *

Въпрос: Бившият ми съпруг имаше връзка. Вече е при нея, но продължава да ме търси. От всичко това потърпевша съм аз. В такъв смисъл, че тя е супер, а аз съм глупер. Но ме пита за разни рецепти. Защо това продължава?

Ева Кулева: Защото го позволяваш.

* * *

Въпрос: Имам връзка от 6 години, но живеем в различни държави и до ден днешен. Мисля, че той никога няма да предприеме нещо да промени тази ситуация... А на мен тя вече много ми тежи, най-вече самотата ми..

Ева Кулева: Предприеми нещо ти.

Ева Кулева

лайф коуч и ментор

Rare Life Coaching

0889 237 207

https://rarerelationships.eu/video-blog/

А теб какво те мъчи в любовта? Задай своя въпрос към Ева Кулева тук.

Коментирай