Какво те мъчи в любовта?

Делят ни 300 км – ще оцелее ли връзката ни?

Ева Кулева очаква вашите въпроси

19.02.2018г. / 13 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато срещнем нова любов, почти винаги сме готови на големи промени, които може да касаят дори и това да се преместим в друг град или държава при любимия човек. На какъв етап от връзката това трябва да се случи, любовта от разстояние дали може да издържи на редицата изпитания?

Днес в рубриката ни „Какво те мъчи в любовта?“ лайф коуч Ева Кулева съветва читателка, която е изправена пред важен избор в любовта.

Въпрос: Здравейте! От 3 месеца имам връзка с мъж, който живее на 300 км от мен. Плановете са да отида да живея при него. Той си идваше много често преди, но от месец вече почти не си идва.

Мисля, че вече все по-рядко се чуваме, въпреки че като говорим той казва че плановете си остават и няма да се откаже. Иначе има много жестове към мен и показва любовта си. Имам ли право да се съмнявам в неговата искреност?

Ева Кулева: Три месеца са твърде кратък период за опознаване и взимане на решение за живеене заедно, особено когато единият трябва да изостави живота си и да се премести в друго населено място. Освен ако не се познавате отпреди началото на връзката ви. Възрастта, опитът и зрелостта ви също имат значение.

Мислиш, че се чувате по-рядко или наистина се чувате по-рядко?

Попита ли го защо си идва по-рядко?

А ти защо не ходиш при него?

Има разлика между план и намерение. Планът има срок. Определили ли сте кога ще се преместиш при него?

Има ли развитие в отношенията ви? Опознавате ли се все повече? Задълбочава ли се интимността ви? Чувстваш ли го все по-близък или напротив?

Какво те кара да се съмняваш в искреността му – интуицията ти или страха и тревожността?

Прочети и тези 2 статии за връзка от разстояние, може да ти бъдат полезни:

Ева Кулева

лайф коуч и мачмейкър

Rare Life Coaching & Matchmaking

0889 237 207

https://rarerelationships.eu/video-blog/

А теб какво те мъчи в любовта? Задай своя въпрос към Ева Кулева тук.

Коментирай