Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Палто с дантела и обувки с леопардов принт

20.11.2015г. / 08 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thepeachskin.tumblr.com

Снимка: thepeachskin.tumblr.com

Есента ни се усмихва, подарявайки ни всекидневно лъчите на слънцето. Хубавото време несъмнено влияе на избора ни за облекло. Днес в рубриката ни „Какво да облека днес?“ споделяме няколко предложения за визия, с които ще изглеждате не само стилни, но и различни.

В първото предложение моделът е избрал рокля в тъмносин цвят, с висока талия и басти, които добавят лек обем. Дължината на роклята е до средата на прасеца, а в съчетание с класическите черни боти имиджът става подходящ както за делова, така и за ежедневна визия.

Подходящо допълнение към роклята е фина къса жилетка, а връхната дреха може да е палто в изчистена линия или късо кожено яке. В по-топлите месеци може да си позволите да носите подобна рокля с късо вталено сако от плюш.

Свързани статии

Следващото предложение отново е в синята гама. В тази визия акцент е връхната дреха. Палто в класическа линия с колан, красиво декорирано с черна дантела. Модел, който може да си позволите да носите с любимите ви дънки или кожени панталони, както и като стилен завършек към вечерната визия.

Споделяме и няколко ефектни предложения за обувки, които ще бъдат хит за есента и зимата на 2015-2016 година. Добавете в гардероба си леопардов принт, естествен косъм или негова имитация, комбинация от черно и бяло и разбира се класическо кафяво.

Снимки: Фейсбук goop

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
манго ( преди 8 години )
тъйкато те гледам на ще ти отива по прашки да ходиш.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар