Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Изберете цветно каре

18.05.2016г. / 13 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn

Снимка: keikolynn

Модата за пролетно-летния сезон ще бъде вдъхновена не само от красивите принтове, но и от класическите десени. В рубриката ни „Какво да облека днес?“ споделяме две идеи за визия с каре. Позволете си да облечете нещо наистина цветно.

Добавете в гардероба си повече розово, във всичките му нюанси. Моделът е избрал памучна рокля с дължина над коляното, която е на волани. Десенът разбира се е каре. Съчетанието е бяло и розово, но в случай че не намерите подобно, актуални ще сте в червено-бяла комбинация, синьо и бяло.

За да направите имиджа ви отличаващ се, изберете аксесоари, които ще напомнят за пролетта и лятото. Обърнете внимание на чантичката. Нейната форма не е класическа, а напомня за сладолед. Закачливо и много лятно.

Втората визия е събрала красотата на всички цветове, с яркост, с която няма как да останете незабелязани. Моделът е с рокля от памук и лен, отново класически модел и в цветно каре. Хубавото на многоцветните дрехи е, че те са комбинативни.

Свързани статии

Това означава, че останалите аксесоари и връхната дреха могат да бъдат в един от цветовете върху тях. Зелени сандали, синьо кожено яке и червена чантичка. Не забравяйте, че за положителната ни нагласа цветовете играят голямо значение. Затова бъдете цветни и щастливи!

Снимки:keikolynn, instagram

Коментирай
Свободно време