Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Изберете закачливи модни акценти

25.05.2016г. / 08 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: instagram

Снимка: instagram

Пролетта винаги носи много настроение. Променливото време не е в състояние да помрачи положителната ни нагласа, защото знаем, че силата на цветовете събрани в едно, ще ни накара да изглеждаме и да се почувстваме наистина свежо. Днес в рубриката ни „Какво да облека днес?“ споделяме три цветни идеи за стайлинг с много закачливи модни акценти.

В първата идея за визия моделът е избрал класически модел дънки с малки точки. Ако не намерите подобни, преобразете вашите като зашиете върху тях перлички.

Сърцата и панделките във всичките им форми ще са едни от задължителните модни акценти, които е добре да добавим в пролетно-летния си гардероб. Ето защо и моделът е добавил към точките тениска с цветни сърца и червени обувки с панделки.

Втората визия отново е подвластна на сърцата. Цветни, красиви, изплетени върху фин пуловер и в съчетание с дънкова пола в класическа линия.

Свързани статии

Третата визия е с много цвят, аромат на пролет и отново със задължителните флорални мотиви. Позволете си да ги носите по-често през тази година във всичките им варианти. Това ще добави много небрежност в излъчването ви.

Снимки: Instagram

Коментирай