Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Еклектиката винаги е на мода

13.07.2016г. / 08 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn.com

Снимка: keikolynn.com

Ако има нещо, което прави наистина интересна модата през годините, то това са десените. Каре, райе, флорални мотиви, точки и много други, тях харесваме да съчетаваме в една визия или да бъдат само като акцент. Днес в рубриката ни „Какво да облека днес?“ споделяме три идеи за имидж, подчинени отново на десените.

В първото предложение моделът е избрал да съчетае черно-белия десен на геометричните фигури с тениска със сърца и надпис. Хубавото на десените е, че могат да бъдат част от нашата ежедневна или по-елегантна визия, в зависимост от това с какво се съчетаят.

Червено, бяло и черно е още една класическа комбинация на цветове, която нерядко избираме да носим. Визията е завършена от слънчеви очила с ретро рамки във формата на сърца, които разбира се допълват сърцето на тениската.

Геометрични фигури има и във втората визия. Черно-бял потник с любимите дънкови панталонки. Косата е оформена в кок напомнящ за 70-те години на миналия век, а около него шалът, който е с червено-черен пепит, прави визията още по-секси.

Сами виждате, че тази визия, освен съчетаването на различни десени има и комбинация от стилове. Еклектиката винаги ще бъде на мода.

Свързани статии

В последната визия моделът е облечен с рокля солей в цвят горчица, а малките точки върху материята контрастират красиво върху плюшената панделка.

Една класическа рокля, а солеят е този акцент, който трябва да имате в гардероба си под една или друга форма. Обърнете внимание на очилата. Формата на рамката им напомня 70-те години, но сякаш носи и привкуса на новото време и мода.

Снимки: instagram; keikolynn.com

Коментирай