Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Ярки цветове и принтове

20.07.2016г. / 10 10ч.
Михаела Лазарова
Какво да облека днес?

Лято е! Всичко край нас ухае на любов, море, на спомени. Лятното настроение напълно е завладяло гардероба ни. От ярките цветови комбинации до десените, които съчетаваме по всякакъв възможен начин. Днес в рубриката ни „Какво да облека днес?“ споделяме няколко летни предложения за визия, които ще изпълнят деня ви с настроение.

Споменахме море, затова не забравяйте това лято да добавите в гардероба си дреха или аксесоар, които да напомнят по някакъв начин за сините вълни. В тази визия моделът е избрал копринена рокля в класическа линия.

Ако се загледате ще откриете, че десенът е на малки корабчета. Сламената шапка е задължителен летен аксесоар. Златисто-кафеникавият цвят има нужда от нещо ярко и нещо с цвета на морето. Ето защо коланчето на роклята е в синьо, а чантичката в яркочервено.

Роклите деним във всичките им варианти ще бъдат актуални през този сезон. Подходящи са за нашата морска или ежедневна визия. Тук моделът е съчетал такава рокля с плетен колан в яркожълт цвят, а фишуто на флорални мотиви, стилно го допълва.

Свързани статии

Роклите деним могат да бъдат носени със сандали на висока платформа или модел „римлянки“, който е изработен от много фини кожени каишки, започващи от глезена и стигащи до коляното.

Жълтият цвят сякаш е събрал красотата и топлината на слънцето. Не можем да си позволим да не го добавим в летния си имидж. Във всеки моден бутик може да намерите вашата слънчева рокля на флорални мотиви.

Светлите тонове ще подчертаят красивия ви загар, а ако добавите и малко дантела или бродерия, визията ви ще бъде и романтично лятна.

Снимки: instagram

Коментирай