Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Райе и пак райе

23.08.2016г. / 08 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: facebook

Снимка: facebook

Започваме новия ден с усмивка, за да запазим доброто настроение, ще добавим и повече цвят във визията си. Днес в рубриката ни „Какво да облека днес?“ споделям три идеи за стайлинг, в които ще се чувствате удобно и секси. 

Ярките зелени нюанси ще бъдат част  не само от лятната мода, но и от есенната. Моделът е избрал пола, чиято линия създава обемност, а материята й напомня много за неопрен. Подобни поли може да намерите в почти всеки моден бутик.

Високата талия се запазва като тенденция, райето също. Ето защо моделът е избрал да съчетае изчистената пола със зелено-бяло райе. Визията е завършена от бели гуменки. Препоръчваме ви за подобен стайлинг да изберете компактна раничка в подходящ цвят. Момичешко, секси, а раничките и ще бъдат актуални през следващите сезони. 

Потърсете вашите скини черни дънки или класически панталон с дължина около глезените. За да бъде визията ви по-интересна, съчетайте панталона с черно-бяла блуза, чиито модел е по-нестандартен, както е този.

Имаме обем, деколте, което разкрива красотата на раменете. Шапките с периферия са задължителни, както и слънчевите очила с ретро рамка. Останалите аксесоари нека бъдат в черно. Единствено в бижутата може да добавите малко повече цвят.

Ризите са неизменна част от нашия гардероб. На райе, с къс или буфан ръкав, с декорации, шевици...Винаги има начин да ги представим във визията си по един интересен начин, както е тук.

Свързани статии

Повече за тази идея, както и други, които ще ви покажат как да носите ризи, следвайте този линк. Моделът е съчетал раираната риза с бяла пола, бели гуменки и разбира се ретро очила. Удобно, интересно и секси. 

Снимки: facebook

Коментирай