Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Точки, цветя и райе

25.08.2016г. / 08 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Atlantic-Pacific

Снимка: Atlantic-Pacific

Райе, точки и флорални мотиви. Съчетани заедно, но и толкова прекрасни поотделно. Днес в рубриката ни „Какво да облека днес?“ ще ви покажем три визии, в които разкошът на десените показва своето превъзходство. 

Точките! Във всичките им размери и цветове, те сякаш добавят ретро полъх към визията. Десен, който винаги ще присъства във визията ни и ще ни носи очарование. Тук моделът е избрал бяла риза на големи точки с пола с висока талия.

Обем в долната част, дължина около прасеца. Сякаш гледаме секси момиче от 70-те години на миналия век. Друг акцент, на който е добре да обърнете внимание са панделките. Една от тях, поставена в косите, никога не е в повече. 

Флоралните мотиви – без тях не можем! Второто предложение представя една класическа рокля, от ефирна материя в цвят екрю. Обърнете внимание на пищното представление от цветя. Дрехите, декорирани с подобни акценти, винаги изглеждат шармантни, бутикови.

Ако не откриете подобна рокля, винаги може да декорирате вашата. Купете от кинкалерията цветни акценти и внимателно ги пришийте за материята. Визията  завършва с велурени сандали в лилавата гама, но биха могли да бъдат червени, жълти, сини. Всеки един цвят, който присъства на роклята. 

Свързани статии

Райето! Десен, който винаги може да раздвижи и най-скучната визия. Тук моделът е съчетал два вида райе по интересен начин. Линиите не се сливат в едно, а създават една игра.

Бихме ви посъветвали, когато избирате черно-бели комбинации за визия да добавите и някой цветен акцент или пъстри цветя под някаква форма. По този начин не само ще съчетаете няколко десена в едно, но визията ви ще има стил, настроение. 

Снимки: facebook Atlantic-Pacific

Коментирай
Свободно време