Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Добавете повече металик отблясъци във визията си

05.10.2016г. / 07 34ч.
Михаела Лазарова
Снимки: facebook Atlantic-Pacific

Снимки: facebook Atlantic-Pacific

Дами, направихте ли обичайното сезонно подреждане на гардероба си? Според синоптиците ни очаква сериозно захлаждане, но това няма да ни попречи да се чувстваме не по-малко красиви в любимите си модели дрехи за сезона.

В рубриката ни „Какво да облека днес?“ споделяме три есенни предложения за визия.

Сребърните, златни и бронзови акценти са задължителен елемент от есенно-зимния имидж. В почти всеки моден бутик ще откриете подобна плисирана пола в сребърно, златно или с металически отблясък.

Тези модели са разкошни и могат да бъдат част от вашата дневна или вечерна визия, всичко зависи от това с какво ще ги съчетаете. Тук имаме бяла риза и фин сив пуловер. Обувките може да са класически елегантни, модел „денди“ или боти.

Класическите сака от фин рипс или плюш винаги ще са на мода. Те са подходящи за по-топлите пролетни и есенни дни, в които може да ги съчетаваме с риза, фина жилетка или пуловер, класически дънки и мокасини. Семпло, но много стилно и удобно.

Не забравяйте и за елегантните палта, които носим в преходните сезони. Двуредни или не, с дължина над или около коляното, в по-свободна линия или запазили класическото в себе си, те никога няма да ни предадат, когато искаме да изглеждаме стилно и елегантно.

Свързани статии

В този имидж моделът е съчетал два различни вида черно-бяло каре. Невероятна комбинация, а металик обувките ни канят да посетим най-близкия моден бутик и да закупим своя уникален модел. Малко сребърно никога не е в повече във визията.

Снимки: facebook Atlantic-Pacific

Коментирай