Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Една романтична есенна визия

14.10.2016г. / 07 29ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn.com

Снимка: keikolynn.com

Събуждаме се с есенно настроение. Топли цветове, аромат на канела и кафе или капучино, и силно желание да бъдем пленителни и в този ден. Какво да облека днес? Вечният въпрос в началото на всеки нов ден.

Дами, отворете гардероба си и облечете някоя красива рокля с флорални мотиви. Съчетайте я с фина класическа жилетка и плътен чорапогащник. При сухо време може да си позволите да обуете половинки обувки на висок ток, с красива и фина каишка.

Късото кожено яке винаги е стилно допълнение към романтичната флорална рокля. Не забравяйте и за слънчевите очила, слънцето може да ви се усмихне. Леопардови рамки с цветя. Ефектна комбинация.

Дантелата и ефирните материи ще бъдат част от есенно-зимната мода за 2016-2017 година.

Следващата визия ви показва как бихте могли да съчетаете една по-елегантна блуза с пола на точки.

Нежност, отново романтика, едно по-различно представяне на визията. Две различни настроения вплетени в едно. Визията е подходяща и за деловата жена. Еклектиката никога не излиза от мода, затова, когато искате да бъдете различни и забележителни, винаги добавяйте по нещо малко в имиджа си, което би ви помогнало да изглеждате по този начин и да напомня за еклектика.

Това може да е блуза, аксесоар, обувки. Подобна визия може да завършите с класическо палто или късо кожено яке. Подходящи са по-елегантните боти, половинки обувки или класически модел ботуши.

Снимки: Instagram; Keikolynn

Коментирай