Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Повече акценти във визията

25.10.2016г. / 08 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: facebook Atlantic-Pacific

Снимка: facebook Atlantic-Pacific

Октомври вече си отива. Към жълто-оранжевите краски искаме да добавим още повече цвят. Какво да облека днес? Сигурни сме, дами, че и тази сутрин, както и предишните, така и следващите ще си задавате този въпрос. Ето защо споделяме няколко свежи предложения за визия.

Роклите с флорални мотиви са задължителна част от есенно-зимния ни гардероб. В първото предложение моделът е избрал рокля, издържана предимно в бордо, в съчетание с елегантно сако с декорации, които напомнят част от костюма на тореадор. Обувките са стилни, класически модел, а чантата наистина забележителна.

Ако има поне една причина да харесваме дъждовните есенни дни, това е че можем да носим любимите ни гумени ботуши. Удобни, непромокаеми и в най-различни цветове и десени. Подходящи за съчетаване с дънки, рокля, пола.

Обичаме класическото каре и харесваме райето. Двете в комбинация правят визията наистина неповторима. В този имидж моделът е избрал рокля с черно-бяло райе, удобни гумени ботуши и фино палто в каре.

Леопардовите очила завършват визията и напомнят още веднъж, че съчетаването на повече от два десена в една визия може да бъде стилно.

Кажете „Да!“ на геометричните фигури. Триъгълници, прави и криви линии, асиметрия в моделите. Бъдете забележителни и не спирайте да експериментирате с цветовете.

Снимки: Facebook Atlantic-Pacific

Коментирай