Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Дантелена рокля или пола с тюл

01.11.2016г. / 09 50ч.
Михаела Лазарова
Снимки: facebook Atlantic-Pacific

Снимки: facebook Atlantic-Pacific

Посрещаме новия месец изпълнени с много настроение и желание да бъдем забележителни. Какво да облека днес? Въпрос, с който се събуждаме всяка сутрин, но на който винаги успяваме да намерим стилно решение. Днес в модната ни рубрика споделяме три прекрасни идеи за есенна визия.

Разкошните тюлени поли ще бъдат задължителна част от есенно-зимния ни гардероб. В зависимост от модела, декорацията върху тях и пищността им, те могат да бъдат част от вашата дневна или вечерна визия. С какво може да ги съчетавате?

Отново зависи от случая, но няма да сбъркате, ако добавите към тях вталена риза, къс класически пуловер или жилетка, а за по-специалните случаи бюстие. Тюлените поли могат да се съчетават и с гумени ботуши, особено в дъждовните и снежни дни.

Класическите рокли с дължина около коляното, декорирани с дантела ще придадат много романтика на визията ви, особено ако завършват с красива плюшена панделка. Добавете към тях класическо палто в подходящ цвят и фини велурени чизми. Стилна визия, в която ще бъдете наистина забележителни.

Ако все още не сте избрали подходящо палто за есента и зимата, предлагаме ви този път да изберете нещо по-различно от класическите цветове черно, бежово и сиво. Добавете повече десен и цвят във визията си. Тук моделът е избрал палто на флорални мотиви, които са толкова деликатни и нежни.

Свързани статии

Връхна дреха събрала в себе си няколко цвята, която я прави изключително комбинативна с останалата част от визията. Не забравяйте за топлите шапки, а тук може да видите как да си направите подобна шапка с тюл.

Снимки: Facebook Atlantic-Pacific

Коментирай