Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Пола с пайети или пола в трапецовидна линия

15.12.2016г. / 08 23ч.
Михаела Лазарова
Снимка: facebook Atlantic-Pacific

Снимка: facebook Atlantic-Pacific

В красивата зимна утрин отново се събуждаме с чаша ароматно кафе и няколко канелени сладки с джинджифил. Коледно ни е! Празничното настроение ни превзема все повече и тази положителна нагласа се пренася и в настроението на визията ни. Какво да облека днес? Ако и тази сутрин сте си задали този въпрос, споделяме няколко предложения за визия.

В моделите при полите за есен-зима 2016-2017, специално място в гардероба си ще отделим на по-късите дължини в трапецовидна форма. С плътен чорапогащник в подходящ цвят, класическа риза и топъл пуловер с типични зимни мотиви.

Едно предложение, в което ще се чувствате и изглеждате секси в мразовитата зима. Може да завършите визията с палто, чиято дължина е около коляното, класически модел боти, кожени ботуши, а при снеговалеж може да ги замените с гумени.

Разкошът на пайетите ни кани да ги направим част от визията си несамо, когато искаме да впечатлим или имаме специален повод. Във всеки моден бутик ще откриете подобна пола, която е декорирана с малки сребристи или златисти пайети.

Добавете повече блясък в ежедневната визия. Не чакайте специалните моменти. Нека всеки ден бъде необикновен за вас.

Не са редки случаите, в които сутрин закъсняваме за офиса и тогава наистина нямаме време да помислим как да съчетаем моделите си. В тези дни можем да изглеждаме стилно. Остава само да облечем фини кожени панталони или скини дънки, плътен топъл пуловер или плетена туника, удобни гуменки или боти и класическо палто.

Свързани статии

Всичко необходимо е в стилната ни чантичка, която носим през рамо. Остава да завършим визията си с червено червило и леопардови очила. Ароматното кафе за из път е задължително.

Снимки: Facebook Atlantic-Pacific

Коментирай