Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Поканете пролетта във вашата визия

16.02.2017г. / 07 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: facebook

Снимка: facebook

В очакване на пролетта нямаме вече и минута търпение, за да добавим повече цвят във визията си. Днес в рубриката ни „Какво да облека днес?“ споделяме с вас три интересни предложения за визия с различни акценти.

В първото предложение моделът е избрал приказна ефирна рокля в кремав цвят на големи червени макове.

Обърнете внимание, че цветята не са просто десен, те са изработени от материята на роклята и седят релефни, което я прави още по-интересна. Моделът е класически, с висока талия, затова и палтото трябва да създава същото настроение.

Подходящи обувки за тази визия са класически боти, ботуши или половин ки обувки. Винаги е добре да добавите и контраст, като в този случай това е малката зелена чантичка.

Каре и райе. Една оригинална комбинация, но този път черно-бяла. Моделът е избрал широк панталон изцяло в каре. Пуловерът е мек и топъл на райе, а финото фишу на малки точки. Три десена в една визия. Ако предпочитате други цветови комбинации не забравяйте, че винаги може да експериментирате.

Свързани статии

Третата визия представя карето в едно от обичайните цветови съчетания, в които по-често го срещаме в модните бутици. Сукманът е съчетан със стилен кожен колан, талията е висока.

Топлият пуловер е задължителен, а в това предложение визията е завършена не от палто, а от пухено елече. Тези елечета не само топлят, но могат да се съчетават и с по-елегантни рокли, както е в случая.

Снимки: Facebook

Коментирай