Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Три визии за всеки ден

09.03.2017г. / 07 07ч.
Михаела Лазарова
Снимка: facebook

Снимка: facebook

Перли, райе, флорални мотиви... Всички те са прекрасни, но какво да облечем днес? Дали визията ни да съчетава няколко десена, да е подчинена на класическите линии или да комбинира много ярки цветове? За да улесним вашия избор, споделяме три прекрасни идеи за имидж.

В първото предложение моделът е избрал рокля с дължина над коляното. В горната си част тя подчертава талията, бюста и раменете. В долната си част моделът има обем, разкрояване. Материята е леко еластична, но по-забележителното е десенът и шарките върху нея.

Черно-бяла комбинация с форми, напомнящи за геометрични фигури и може би оптическа илюзия, когато се вгледаш в тях.

Визията е завършена от велурени черни чизми, които прилягат плътно по краката и така подчертават тяхната красота. Подобен модел обувки издължава визуално краката.

 

Класическите скини дънки с висока талия, винаги ще ни карат да се чувстваме удобно и секси. Изберете ги в любимия ви цвят. Комбинирайте ги с вталена риза и къса жилетка или къс шарен пуловер. Завършете визията си с класически половинки обувки или боти и късо двуредно палто в ярък цвят.

Още една класическа стилна визия за по-топлите дни, в която ще се чувствате удобно. Червен панталон, а може да изберете и нещо с интересни десени, като геометрични фигури, фино райе или малки цветчета.

Свързани статии

Към това добавете риза в подходящ цвят, деним яке, стилна чанта в класическа форма и за финал – фин памучен шал, който да завърши визията ви. Подходящи обувки за този имидж са както класическите половинки на ток, така и гуменки или балеринки.

Снимки: Facebook

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Julia ( преди 7 години )
роклята в черно и бяло винаги е на мода, през всеки сезон
отговор Сигнализирай за неуместен коментар