Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Една активна жена винаги трябва да бъде стилна

21.04.2017г. / 10 17ч.
Михаела Лазарова
Снимка: личен архив

Снимка: личен архив

Вдъхновението винаги е край нас, особено когато става въпрос за мода. В рубриката ни „Какво да облека днес?“ винаги споделяме с вас оригинални идеи за стайлинг. Днес искаме да ви представим Виктория, която обича модата. Спряхме се на нея, защото винаги успява да се отличи от останалите.

Вики си е създала свой собствен стил и въпреки че следва модните тенденции, успява да добави нещо малко във визията си, което да я направи забележителна. Като повечето съвременни жени, ежедневието ѝ е динамично.

Работата ѝ налага често да присъства на важни корпоративни срещи и въпреки да няма строг дрескод в офиса, в който работи, тя трябва да е стилна. Вики харесва съчетанията на различни материи, десени, допадат ѝ смелите цветови комбинации.

Днес е заложила на избора на класическите кафяво, екрю и бежово. Десени, които перфектно се съчетават в една визия. Роклята е в класическа права линия, с деликатни геометрични елементи.

Кожените ботуши, с които е съчетана, също следват класическата линия и напълно си подхождат като цвят и настроение на коженото вталено яке. Характерно за него са големите джобове, които всъщност правят интересен модела.

Както споменахме, Вики отделя голямо значение на детайлите. Напоследък все по-актуални са аксесоарите, в които има и дървен елемент, като слънчеви очила, бижута и часовници.

 

Часовникът на нашия модел е точно такъв. Стилна кожена каишка и циферблат, изработен от дърво.

 

Моделът колие, което е избрала, ще е абсолютен хит в аксесоарите за пролет-лято 2017.

И не на последно място, чантата и шалът. Ако искате да разнообразите колекцията си от дамски чанти, но да запазите елегантното си излъчване, трябва да изберете чанта модел плик.

Вики споделя, че е удобна за носене и може да събере всичките ѝ принадлежности, от които се нуждае.

Шаловете са незаменим дамски аксесоар, ето защо винаги когато имате възможност ги добавяйте във визията си. Етноелементи, шарки напомнящи за десена „кашмир“, прекрасно съчетание на кафяви нюанси с бордо.

Представихме ви едно съчетание от модни компоненти, което е подходящо, както за офис визия, така и за ежедневно облекло. Очаквайте и следващите ни предложения.

Снимки: личен архив

Коментирай
4 rate up comment 0 rate down comment
Ева ( преди 6 години )
Виктория очевидно има прекрасен стил! Много сладка, слънчева и позитивна визия :) Чантата и часовникът са перфектно допълнение, браво!P.S. Не знам на 'разбирача' каквъв точно му е проблемът, че са снимали приятелката си?! След като са избрали нея значи има защо.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
8 rate up comment 0 rate down comment
julia ( преди 6 години )
Роклята е много модерна с правилно подбрани аксесоари към нея.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
10 rate up comment 0 rate down comment
Ивана (не много голя ( преди 6 години )
Много се радвам, когато "разбирачи", излезнали от някое село, коментират това, което хич не разбират. Модата е израз на характера и Виктория е една от малкото, които не следват чалгарските тенденции, а измисля свой собствен стил, придружен с много силен характер и остър ум. Жалко, че няма повече такива жени.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 10 rate down comment
разбирач ( преди 6 години )
Вие въобще разбирате ли от мода? Потрес, явно е трябвало да снимате приятелката си...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време