Вдъхновението винаги е край нас, особено когато става въпрос за мода. В рубриката ни „Какво да облека днес?“ винаги споделяме с вас оригинални идеи за стайлинг. Днес искаме да ви представим Виктория, която обича модата. Спряхме се на нея, защото винаги успява да се отличи от останалите.

Вики си е създала свой собствен стил и въпреки че следва модните тенденции, успява да добави нещо малко във визията си, което да я направи забележителна. Като повечето съвременни жени, ежедневието ѝ е динамично.

Работата ѝ налага често да присъства на важни корпоративни срещи и въпреки да няма строг дрескод в офиса, в който работи, тя трябва да е стилна. Вики харесва съчетанията на различни материи, десени, допадат ѝ смелите цветови комбинации.

Днес е заложила на избора на класическите кафяво, екрю и бежово. Десени, които перфектно се съчетават в една визия. Роклята е в класическа права линия, с деликатни геометрични елементи.

Кожените ботуши, с които е съчетана, също следват класическата линия и напълно си подхождат като цвят и настроение на коженото вталено яке. Характерно за него са големите джобове, които всъщност правят интересен модела.

Както споменахме, Вики отделя голямо значение на детайлите. Напоследък все по-актуални са аксесоарите, в които има и дървен елемент, като слънчеви очила, бижута и часовници.

 

Часовникът на нашия модел е точно такъв. Стилна кожена каишка и циферблат, изработен от дърво.

 

Още по темата

Моделът колие, което е избрала, ще е абсолютен хит в аксесоарите за пролет-лято 2017.

И не на последно място, чантата и шалът. Ако искате да разнообразите колекцията си от дамски чанти, но да запазите елегантното си излъчване, трябва да изберете чанта модел плик.

Вики споделя, че е удобна за носене и може да събере всичките ѝ принадлежности, от които се нуждае.

Шаловете са незаменим дамски аксесоар, ето защо винаги когато имате възможност ги добавяйте във визията си. Етноелементи, шарки напомнящи за десена „кашмир“, прекрасно съчетание на кафяви нюанси с бордо.

Представихме ви едно съчетание от модни компоненти, което е подходящо, както за офис визия, така и за ежедневно облекло. Очаквайте и следващите ни предложения.

Снимки: личен архив