Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Ярки цветове за повече настроение

28.04.2017г. / 07 09ч.
Михаела Лазарова
Снимка: личен архив

Снимка: личен архив

Ярки цветове и пролетно настроение! Днес в рубриката ни „Какво да облека днес?“ отново ви срещаме с Вики, за да ви представим нейното ново предложение за ежедневна визия. Както повечето дами, така и тя има в гардероба си поне един чифт дънки, които са ѝ любими и в които се чувства удобно и секси.

Днес тя е избрала да ги съчетае със свежестта на ярките неонови багри. Фин пуловер, който е стилно допълнен от красиви бижута в подходящ цвят. Гривните са един от любимите ни аксесоари, на Вики също.

Ето как може да комбинирате няколко с неонови цветове. Тъй като харесваме полускъпоценните камъни, веднага разпознаваме и розовия кварц, който носи късмет и любов. Обърнете внимание и на маникюра. Пастелните цветове са абсолютна класика и тях прекрасно може да ги съчетавате с интензивността на неоновите.

Свързани статии

Подобни колиета ще са хит в аксесоарите за пролет-лято 2017. Две или повече на брой фино изплетени въжета в различни цветове, завършени с метални елементи. И не на последно място по важност са удобните спортни обувки, в които резеда и тюркоаз се преплитат фино за един стилен финал на визията.

Сами виждате, че не се иска много, за да изглеждате стилни, свежи и привлекателни. Помислете кои са вашите любими пролетни цветове. Играйте с десените, с комбинациите между тях. Добавяйте аксесоари и се забавлявайте, когато става въпрос за мода.

Снимки: личен архив

Коментирай