Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Рокля на райе

16.05.2017г. / 07 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: личен архив

Снимка: личен архив

Ухание на пролет, свежа трева и утро. Започваме деня си с усмивка, галещите лъчи на слънцето, чаша кафе и разбира се, въпроса „Какво да облека днес?“.

Срещаме нашата модна героиня Вики и споделяме идеята ѝ за днешната визия. За нея този ден е по-спокоен в работен план, няма служебни срещи, затова може да си позволи рокля от трико на рейе.

Свързани статии

Обърнете внимание на дължината на роклята. Тя не само подчертава силуета, но визуално го издължава. Подобен модел е чудесен за тези дами, които са с по-нисък ръст. Удобните гуменки (или обувки тип балерина) се съчетават прекрасно с роклята.

Райето е класически десен, който срещаме в различни варианти и цветови комбинации. Носим го предимно през пролетно-летните месеци, защото някак естествено ни напомня за морето.

Един от любимите аксесоари на Вики са шаловете. Избрала е небесносиньо. Шалът е обемен, но когато се завържат двата му края се получава красива шал яка.

Вики изглежда не само стилно, но по всичко личи, че се чувства удобно във визията, която е избрала за този прекрасен ден.

Снимки: личен архив

Коментирай
Свободно време