Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Не забравяйте плетените кошници и сламените шапки

08.06.2017г. / 06 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: facebook

Снимка: facebook

Коприна на флорални мотиви, прохладата на лена и мекотата на памука... Лятото е сезонът, който ни подарява възможността да носим едни от най-приятните и красиви естествени материи.

Облечени в коприна винаги изглеждаме по-романтични, нежни. Ленът напомня за сафари, толкова удобен и лесен за поддържане, осигуряващ прохлада в горещините. Памукът, който също поддържа кожата защитена, но и носи много комфорт.

Днес в рубриката ни „Какво да облека днес?“ споделяме няколко идеи за визия, в които има разнообразие от цветове, акценти и линии на моделите.

Роклите са едни от най-любимите ни летни дрехи. Вероятно сте забелязали, че тенденциите за лято 2017 година са по-раздвижените модели, в асиметрични форми, на волани, точно като тази. Обърнете внимание как започва роклята.

Напомня леко на класическа риза без ръкав, след което се разклонява в трапецовидна форма. А воланите ѝ придават една кукленска обемност. Визия, която е подходящо завършена от сламена шапка, гуменки тип еспадрили и плетена кошница.


Десените винаги правят визията по-интересна, особено ако е „виши“. Така се наричат тези червено-бели квадратчета, които разбира се биха могли да бъдат и в други цветови комбинации. Подобен панталон може да съчетаете с бяла риза, потник, а защо не и с нещо на райе.

Комбинациите от десени винаги правят визията закачлива.

За сутрините, в които нямате време да избирате визия и не се налага да спазвате офис дрескод, просто обуйте едни скини дънки, блуза в приятен летен цвят с повече раздвиженост в модела, интересни ръкави, панделки, десен.

Обуйте прекрасните балеринки и не забравяйте да вземете със себе си плетена чанта, подходяща е за лятото, слънчеви очила и усмивката си.

Снимки: Facebook

Коментирай
Свободно време