Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Модна еклектика

05.07.2017г. / 06 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Мариола Тютюнджиева

Снимка: Мариола Тютюнджиева

Еклектиката винаги е провокирана от вдъхновение. Вдъхновение от красивото, различното, нестандартното. Понякога тя е част от интериора на дома ни или от визията. Днес нашата модна героиня Вики е избрала да покаже една визия, подчинена на еклектиката.

Ако все се чудите какво да облечете днес, не се колебайте, а изберете любимите ви скини дънки с кръпки.

Имиджът на Вики е издържан в черно и сиво. Потникът, който е от две части, от две различни материи – вискоза и полиестер, е в сиви нюанси, които при игра на светлината дават и леки лилави оттенъци.

Обувките са без пръсти с черни фини панделки и обърнете внимание – с камуфлажен десен. Може да си го позволите и това лято, тъй като ще бъде актуален.

Шалчетата са чудесен аксесоар, който може да замени колиетата. Само трябва да изберете и как да ги завържете. Вики е избрала черно-бял копринен шал на флорални мотиви. Абсолютна еклектика – флорални мотиви с камуфлажни обувки, дънки с кръпки и спортно-елегантен потник.

Не забравяйте и за останалите аксесоари, които също могат да бъдат в различен стил, да се различават по цвят, обемност.

Едни от любимите аксесоари на Вики са гривните. Обича да носи повече от една на ръката си.

Днес тя е избрала гривни с черни красиви камъни, докато на другата ръка верижките са фино обло плетени в сребърно, златно и бронз, с интересни акценти.

Свързани статии

Нашата модна героиня отново ни показа една секси и удобна визия, за динамичните дами, които работят в офис и не се налага всеки ден да спазват строг дрескод. Остава да си направите чаша ароматно кафе, да отворите гардероба и да експериментирате с цветове, модели, десени, акценти, за да създадете вашата забележителна еклектична визия.

Снимки: Мариола Тютюнджиева

Коментирай