Какво да облека днес?

Какво да облека днес? Ефирна рокля на точки

Нека визията ви излъчва романтика

17.07.2017г. / 06 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Мариола Тютюнджиева

Снимка: Мариола Тютюнджиева

Лятото ни зарежда с романтика и усмивки. Нашите настроения често се отразяват в модните решения, които взимаме за себе си. Тази сутрин видяхме нашата модна героиня Вики. Днес тя бе в черно, като тук-там малки бели точки играеха върху ефирната материя, която бе коприна.

Но не това ни впечатли. Тя излъчваше романтика, женственост, индивидуалност. Модното решение, което бе избрала за този ден, сякаш отразяваше нейните емоции. Ефирна рокля, която пада свободно, с ръкави, които завършват с лек обем.

Акцент, който трябва да си позволите това лято. Обувките отново внесоха еклектика във визията ѝ. На висок ток, с разкошни черни панделки и камуфлажен принт.

Когато искате да ви забележат, не забравяйте за акцентите във визията. Вики можеше да избере черна чантичка, но вместо това съчета роклята и обувките със зелена. Моделът е компактен, класически, а верижките ще са абсолютен хит това лято. Обръщаме специално внимание и на аксесоарите.

Любимите гривни в деликатни цветове, съчетани с часовник с голям циферблат с метална каишка. Не на последно място, Вики е съобразила с цветовата гама на визията си педикюра и маникюра си. Бледорозово, сребристо. Сами виждате колко малко е необходимо, за да бъдете стилни, привлекателни.

Не е нужно да купувате скъпи модели, марки, достатъчно е да усетите себе си, вашите желания, да познавате фигурата си. В останалите случаи ние ще ви водим в създаването на добър стил.

Снимка: Мариола Тютюнджиева

Коментирай