Какво да облека днес?

Какво да облека днес? Малка черна рокля!

Една стилна визия в черно

30.08.2017г. / 05 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Мариола Тютюнджиева

Снимка: Мариола Тютюнджиева

„Роклята трябва да следва тялото на една жена, а не тялото да следва формата на роклята.“ – Живанши

Самата истина! Също така всяка дама трябва да има в гардероба си поне една черна рокля за различни поводи. Нашата модна героиня Вики може да се похвали с разнообразие от този моден акцент.

Мисли за модата

Срещаме я в слънчев ден, докато отива на работа. Днес е избрала визия издържана в черно, деликатно допълнена от сандали на висок ток с камуфлажен десен и копринен шал с красиви шарки.

Роклята на Вики е памучна, а материята напомня за красива гъста плетка. Линията на модела напълно следва извивките на фигурата ѝ. Тъй като утрините вече са по-хладни, Вики е избрала да съчетае визията си с интересна връхна дреха, която има асиметрични линии.

Подвижността на модела позволява той да се носи по различни начини, но тук модната ни героиня е избрала да постави колан с висока талия. Дори да завали, връхната ѝ дреха има красива качулка, която я прави още по-привлекателна и загадъчна.

Чантата е един от любимите модели на Вики. Класически, изчистен, от силиконова материя. Очилата почти винаги присъстват като аксесоар в дамската чанта на Вики. Тези, които е избрала днес, напълно подхождат като модел на овала на лицето ѝ.

Модата е забавление! Откриете ли го и за себе си, винаги ще впечатлявате с визия и стил.

Снимки: Мариола Тютюнджиева

Коментирай